linkerdeel plaatje

Gratis 1 jaar ACTIEF abonnement (twv 25 euro)  EN 25 % korting op eHerkenningsmiddel van Connectis !

Profiteer nu van de speciale actie uitsluitend voor Horeca­ondernemers. Samen met Koninklijke Horeca Nederland en Connectis bieden wij je een combideal aan. Je ontvangt een ACTIEF abonnement (twv 25 euro) op HorecaDNA voor één jaar gratis plus 25% korting op een eHerkenningsmiddel met betrouwbaarheidsniveau 2+ van Connectis.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem waarmee je jouw diensten veilig online kunt regelen. eHerkenning kun je vergelijken met een DigiD, maar dan voor organisaties. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen medewerkers van een organisatie dit met eHerkenning. Zij ontvangen een eHerkenningsmiddel, waarmee ze toegang hebben tot eHerkenning. Een eHerkenningsmiddel is, net als DigiD, strikt persoonlijk. eHerkenning is gebaseerd op standaarden van de Nederlandse overheid en wordt door marktpartijen als Connectis aangeboden.

Steeds meer overheidsdiensten maken gebruik van eHerkenning.

Ondernemers kunnen op dit moment vrijwel bij iedere overheidsdienst inloggen met eHerkenning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het online aanvragen van een vergunning, keuringen, meldingen doen bij de Voedsel­ en Warenautoriteit, het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag of toegang tot jouw Berichtenbox van de overheid. Klik hier voor een actueel overzicht van deelnemende overheidsdiensten.

Efficiënt, betrouwbaar en veilig.

Met een eHerkenningsmiddel kun je veilig en snel inloggen bij alle overheidsdiensten en organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Hierdoor hoef je dus niet voor iedere organisatie een ander inlogmiddel te gebruiken en te onthouden. Zodra je inlogt met jouw eHerkenningsmiddel herkent de overheidsdienst direct namens welke organisatie je wilt gaan handelen. Connectis is een gecertificeerde leverancier van eHerkenning. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Kijk voor meer informatie op www.eherkenning.nl.

Jouw voordeel in combinatie met een abonnement van HorecaDNA.

HorecaDNA biedt je, in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, de kans om eHerkenning van Connectis (in combinatie met een HorecaDNA ACTIEF) aan te schaffen met meer dan 25% korting voor de eerste drie jaar. In deze aanbieding krijg je eHerkenning niveau 2+, wat voldoende is voor de genoemde toepassingen. Tevens krijg je er het eerste jaar een ACTIEF abonnement van HorecaDNA gratis bij. Klik hier voor de voordelen met een ACTIEF HorecaDNA abonnement.

Duur is 3 jaar eHerkenning 2+ incl. onbeperkt aantal machtigingen en transacties HorecaDNA Actief Totaal Uw voordeel
Normale prijs € 55,- € 75,- € 130,- € 0,-
Combideaal niet-KHN € 45,- *€ 50,- € 95,- € 35,-
Combideal KHN € 45,- **€ 20,- € 65,- € 65,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW
* Het HorecaDNA ACTIEF abonnement is het eerste jaar gratis, daarna betaalt u het normale tarief van € 25,- per jaar voor de duur van het afgenomen EH2+ abonnement.
** Het HorecaDNA ACTIEF abonnement is het eerste jaar gratis, daarna betaalt u als KHN lid het aanbiedingstarief van € 10,- per jaar voor de duur van het afgenomen EH2+ abonnement.

 

Indien je interesse hebt in deze combideal, moet je eerst even inloggen bij HorecaDNA  Nog geen deelnemer? Klik hier om je aan te melden bij HorecaDNA.
Ben je al geregistreerd bij HorecaDNA? Log dan hier in, om daarna de combideal aan te schaffen.